HANDELSBETINGELSER

Generel Information: 
info@lhsfur.dk
CVR.nr: 39729830

Priser:
Hos LHS er alle priserne i danske kroner og angivet inkl. moms og afgifter. Vi forbeholder os ret til fra dag til dag at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer.

Betaling: 
Vi modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, PayPal, MobilePay, Bankoverførsel, Viabill. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og incl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

Forsendelse:
Vi tilbyder gratis forsendelse med GLS i Danmark med en leveringstid på 2-4 hverdage. 
LHS tilstræber at afsende ordre indgået inden kl. 17 samme dag, ordre herefter sendes næstfølgende hverdag.

Afhentning i butik:
På vores webshop er det muligt at vælge at afhente vores produkter i vores butik. På denne måde er det muligt at reservere en vare online, for derefter at afhente varen fysisk i vores butik. Da varen afhentes i vores butik, gælder samme vilkår, som når du handler fysisk i vores butik.

Returret ved køb på webshoppen:
Der gives 14 dages fuld returret på varer købt på vores webshop. Når vi har modtaget din pakke går der ca. 2-4 hverdage, før du får dine penge retur. 

Din pakke skal sendes retur til denne adresse:
LHS
Esplanaden 1B
1263 København K. 

Vi tager ikke imod din returnering, hvis:
- Produktet er taget i brug. 
- Prismærket er taget af. 
- Hvis produktet lugter af røg eller parfume.
- Hvis din returnering sker efter de 14 dage, du har modtaget det. 

Vi returnerer ikke produkter, som er solgt under vores lagersalg eller kollektionssalg. 
Køber er ansvarlig for det returnerede produkt. 

Reklamationsret:
Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Du skal reklamere i "rimelig tid" efter du har opdaget manglen/fejlen. LHS fur vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten sendes til:
LHS
Esplanaden 1B
1263 København K

Persondatapolitik:
For at du kan indgå aftale med os og handle på vores hjemmeside, har vi brug for følgende oplysninger om dig:
Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mailadresse
Oplysning om hvad du har købt
Vi behandler dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb. Behandlingen sker efter reglerne i vores persondatapolitik for LHS fur. Heri kan du læse mere om, hvordan dine oplysninger behandles, hvornår de slettes, og hvilke rettigheder du har som registreret.