NYT DESIGN TIL DE ORIGINALE MILITÆR JAKKER

Royalty jakkerne er helt unikke, da det er originale jakker fra det franske militær. Jakkerne er i rigtig god kvalitet, og er lavet i et kraftigt materiale, der gør den brugbar hele året.

Jakkerne er fundet på diverse loppemarkeder, og købt ind fra det militære overskudslager, Vi tror på bæredygtighed i den forstand at genanvende materialer i modebranchen. Det giver et cool look at kombinere de rå militærjakker med pels, som er certificeret fra Kopenhagen Fur og Saga furs. 

Det er den første kollektion fra LHS fur, og kombinationen af ægte pels til militær-looket gør Royalty jakkerne unikke og cool. Farverne i camouflagen vil variere og størrelse er Onesize.

Den første kollektion af Royalty jakkerne blev lavet i Italien af en lille firmaværksted der blandt andet laver pelsjakker til Fendi og MaxMara.

På baggrund af mit arbejde hos Kopenhagen Fur under auktionerne har jeg fået stort kendskab til pelsindustrien, avlerne og de vilkår og krav som blandt andet Kopenhagen Fur stiller til dyrevelfærd. Læs mere på deres hjemmeside her: Kopenhagen Fur

Vores overornet mission er at få vendt den generelle opfattelse om at fake fur er bæredygtigt for miljøet. Modsat mener vi, at fake fur er plastisk og uforsvarligt i forhold til at tale etik. 

Skriv en kommentar

Navn .
.
Besked .